Lammekoteletter grillet med honning og rødvin i mynte sauce. 4-6 personer. Vareforbrug: 6 pæne tykke ca. 2 cm. dobbelte lammekoteletter skåret fra ferskt lammeryg. 2 tsk. Flydende lyng/sensommer honning (Den Gamle Skole ). 1 glas god rødvin. Friskkvasmet peber. Myntesauce: 3 tsk. Honning med pebermynte (Den Gamle Skole) 1 dl hvidvins eddike, æble eddike er ogsa rigtig god. 1 finthakket skalotteløg. En stor håndfuld finthakket frisk mynte. Fremgangsmåde: 1: Lammekoteletter dryppes godt med honning og herefter hældes rødvinen over samt masser af friskvasmet sort peber. 2: Myntesaucen fremstilles saledes: Rør myntehonningen sammen med vineddiken og det hakkede skalotteløg i en gryde der bringes i kog og lad det koge ind til det halve. Tag sa gryden af varmen og tilsæt den finthakkede friske mynte og lad det hele svale af inden serveringen. 3: Koteletterne grilles/ steges ca. 4 minutter pa hver side og der pensles med marinaden undervejs Efter grill/stegningen hviler koteletteme under let pålagt folie et par minutter og serveres med myntesaucen. Til forside Opskrifter Vores 8 millioner lokale medarbejdere henter honning i den bornholmske natur til alle vores produkter. |
|||||
Til forsiden | Til Frank Truberg | ||||