Vareforbrug: 4 personer. 300 gram hvedemel. 1spsk. rørsukker. 1 1/2 tsk. natron. 2 æg. 3 1/4dl. kærnemælk. 1 1/4dl. vand. 3/4dl. olie f.eks. raps. 3 spsk. olie til bagning. evt. 500gram friske blåbær. |
||||||||||||
Fremgangsmåde: 1: Melet blandes med bagepulver, natron og sukker. 2: Æggene piskes sammen med kærnemælk og olie, røres i melblandingen til en jævn dej. 3: Man kan evt. drysse lidt bær f.eks. blåbær på den rå dejside, inden pandekagen vendes om og steges færdig. Serveres med eller uden bær i stakkevis med flydende Honning med Ahornsirup. Pandekagerne er forrygende til skiver af ferskrøget Østersø Vildlaks med skarp peberrodscreme. |
||||||||||||
Til forsiden | ||||||||||||
Til Frank Truberg | ||||||||||||