Amerikanske pandekager med Honning med Ahornsirup
Livet er kort med neon eller nylon. Verden er et fedt og vildt sted at være en del af, med disse gulddråber.
Til Frank Truberg
Vareforbrug:

4 personer.

300 gram hvedemel.
1spsk. rørsukker.
1 1/2 tsk. natron.
2 æg.
3 1/4dl. kærnemælk.
1 1/4dl. vand.
3/4dl. olie f.eks. raps.
3 spsk. olie til bagning.
evt. 500gram friske blåbær.
Fremgangsmåde:
1: Melet blandes med bagepulver, natron og sukker.
2: Æggene piskes sammen med kærnemælk og olie, røres i melblandingen til en jævn dej.
3: Man kan evt. drysse lidt bær f.eks. blåbær på den rå dejside, inden pandekagen vendes om og steges færdig.

Serveres med eller uden bær i stakkevis med flydende Honning med Ahornsirup.

Pandekagerne er forrygende til skiver af ferskrøget Østersø Vildlaks med skarp peberrodscreme.
Til forsiden