Vareforbrug:

8-10 personer.

1 kilo friske torskefileter med skind men uden ben.
150 gram fyldende Honning med Anis ( Den Gamle Skole)
  1. 1/2 spsk. groft knuste fennikel frø,
100 gram brun farin.
1/2 tsk. Friskmalet sorte peberkom.
150 gram fint havsalt.

Fremgangsmåde:

1: Bland sukker og honning, havsalt og krydderierne sammen. Drys lidt af blandingen i bunden af
et total rent fad med lidt kant der passer til fileternes størrelse.

2: Læg torskefileterne med skindsiden nedad prik kødet med en gaffel godt over det hele.
Gnid resten af krydderblandingen over fisken.
Læg et stykke pergament papir over torskefileterne og stil fileterne let i pres i 24 timer på køl.

3: Skrab grundigt marinaden af torskefileterne med en kniv. Opbevar torskefileteme i op til 2 - 3
dage i køleskabet.
Ved serveringen skæres torskefileterne ud i tynde skiver og lægges pa toast og servers feks. Med en
sprød rosenkåls salat
Rå rosenkåls blade vendt i Biavlerens Sennep med lidt fløde og masser af frisk hakket dild.
Til forsiden
Til Frank Truberg
Honning fennikel gravad Østersø torskefilet.