Frank Willemoes Truberg født. 1961 i København.
Udannet kok og tjener.
Aftjent
værnepligten i undervandsbådseskadren på Undervandsbåden Nordkaperen.
Souschef
Den gyldne Fortun, København. Køkken chef på den Kongelige Dansk Ambassade
i Moskva.
Gastronomisk konsulent på henholdsvis den Australske Ambassade,
den
Amerikanske og den New zealandske Ambassade ligeledes i Moskva.
Tjener
samt kok hos Erwin Lauterbach på restaurant La sasion.
Køkkenchef
på flere af de mondæne kvalitets restauranter i København.
Tv kok på
københavner kanalen ” Kanal 2 ”
Freelance, prodution af vinbjergsnegle
og krydderurter, radiovært og kogebogs forfatter af:
kokken og grøntsagen.
Igen
tv kok på Godmorgen Danmark tv 2.
Køkkenchef på Hotel Griffen i Rønne
Bornholm og sideløbende gastronomisk konsulent på følgende: Art Hollyday
hoteller, Ærø Strand, Hotel Casiopaia på fyn, Fanø Badeland, Hotel
Bønnerrup Strand samt Hotel Skagen Strand.
Optaget i Guiness Book of
Records som verdens hurtigste kok.
Driver i dag Brasserie Truberg på
havnen i Nexø. ´Restaurant, selskabslokaler og catering på 13dene
år.
Motto: Livet er for kort til hovsa løsninger, dårlig kvalitet,
og ligegyldigheder.
Lev for at spise og ej spise for at overleve.
Frank Truberg www.truberg.dk har gjort disse opskrifter efter bedste evne.
Glaserede langtidsbagte svinekæber med Honning
Klik på den opskrift du vil se